ПР експертите Нидал Алгафари и Арман Бабикян проведоха остър спор

...
ПР експертите Нидал Алгафари и Арман Бабикян проведоха остър спор
Коментари Харесай

Бабикян и Алгафари се скараха по БТВ

ПР специалистите Нидал Алгафари и Арман Бабикян организираха изострен спор в ефира на bTV за това кой постанова инстутицонален напън – основният прокурор Иван Гешев или президентът Румен Радев. Бабикян се съгласи с президента, че викането на премиера Кирил Петков при шефа на прокуратурата е тъкмо това. Той обаче призна, че има разлики с Политическа партия по въпроса по какъв начин би трябвало да се подхожда към Гешев. „ Това е война, няма да стане с кафепиене и отрязъци от вестници ”, съобщи водачът на „ Ние идваме! ”, като добави, че другояче счита групировката на Кирил Петков и Асен Василев за „ симпатични хора ”.

„ Президентът от предходната година притиска прокуратурата, това не го разбирам ”, разяснява от своя страна Алгафари. „ Кое не разбирате? ”, реплекира го Бабикян. Той добави, че доста подозрително за какво „ деликатният Гешев ” внезапно се е създал толкоз против корупцията.

Алгафари отговори, че уронването на престижа не основния прокурор е резултат от акция в избрани медии и обществените мрежи. „ Най-лесно е да кажеш, че един човек е нарушител и една жена е лека ”, разяснява той.

„ Има присъди против България за дейностите на Гешев и светия му каскет ”, репликира Бабикян. „ Защо би трябвало да го обиждаш, че носи каскет? ”, отвърна Алгафари и двамата завършиха разискването в надприказване, което водещите на bTV едвам съумяха да овладеят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР