PR експертът Пепи Димитрова коментира вчерашните събития от първия ден

...
PR експертът Пепи Димитрова коментира вчерашните събития от първия ден
Коментари Харесай

PR експерт: Струва ми се, че има тайни преговори, и всичко е говорилня за отвличане на вниманието

PR специалистът Пепи Димитрова разяснява вчерашните събития от първия ден на новия парламент. 

" От през вчерашния ден си мисля, че след две години безпорядък и безредие постигнахме това, което си мечтаехме в края на ръководството на Бойко Борисов, а точно - Борисов в Народното събрание. Това е една добра вест в последна сметка. Вчера беше през целия ден, в случай че още няколко дни се задържи, тогава ще бъдем задоволени, че го виждаме там, и то много в дейна роля. Това е едно от дребното неща, които революцията съумя да реализира, тъй като огромно зацикляне генерално беше. Вчерашният сюжет към този момент не е забавен. Ако предният път всяко знамение за три дни привличаше публичния интерес, в този момент тематиката за козунаците или ножа във влака вълнува повече хората в сравнение с това дали имаме ръководител на Народното събрание. Аз виждам едно тотално обезсърчение във всички, които не са дейни играчи. Дали ще беседват, ще забележим, и това съгласно мен зависи от Борисов. Накъдето и да вървят диалозите, не виждам предпочитание на този стадий ", сподели тя в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Не единствено ГЕРб наподобяват като хора, които не желаят да поемат отговорност. Защото основно лице като Лена Бориславова през вчерашния ден сподели, че няма да става народен представител, а ще се занимава с локални избори. Това е проява на отвращение и подценяване на това, което се случва в 49-ия парламент, за сметка на нещо друго по-важно за тази политическа мощ. Това са основни послания, които демонстрират, че хората гледат в една друга посока ", счита тя.

" Чухме N на брой тълкования - ново творчество, ще се ротираме, ще бъдем другари, дори толкоз сме положителни към този момент, че ще оставим служебния кабинет като постоянен. На мен повече ми се коства, че има секрети договаряния, за които нищо не знаем, и цялото това е една говорилня, с цел да ни отвличат вниманието. Видях по време на изборите по какъв начин всички се готвят за локалните избори. В България никой не глоби бездействието. Как някой ще подхваща дейности, за които ще бъде съден. По-добре да бездейства. ПП-ДБ ще изгубят доста повече в случай че в този момент се коалират с ГЕРБ ", приключи Димитрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР