PR експертът Максим Бехар заяви, че тазвечершният дебат между Румен

...
PR експертът Максим Бехар заяви, че тазвечершният дебат между Румен
Коментари Харесай

Максим Бехар за дебата: Ако някой тръгне да вади компромати или да говори със злоба, ще загуби изборите

PR специалистът Максим Бехар съобщи, че тазвечершният спор сред Румен Радев и проф. Анастас Герджиков е от извънредно значение и е добре, че ще се случи. 

" Все отново е нещо, доста изстрадал спор, лекичко под напън. Много месеци се приказва, че би трябвало да има подобен спор. Всичко беше сякаш доста счупено в тази телевизионна обмяна на отзиви. Според мен дебатът довечера ще повлияе върху тези, които не са решили дали да гласоподават. Те са огромна част от хората. Тези от първия тур надали ще се разколебаят и ще трансформират гласа си спрямо 14 ноември. Но едно е несъмнено - дебатът липсваше доста ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Който ме следва във фейсбук, ще види, че през днешния ден постнах едно видео от 1994 година, от първите диспути сред Филип Димитров, Жан Виденов и Ахмед Доган. Тогава имаше единствено една телевизия и бяхме стигнали до 3-4 милиона гледаемост. Първият въпрос, който зададох тогава, беше дали може да се ръководи с необятна коалиция. Трима от трима дадоха отговор с " не ". А през днешния ден отговорът би трябвало да е " да ". Довечера двамата би трябвало да разгласят по какъв начин ще оказват помощ за ръководство на тази коалиция. Дано да има смислени позиции и реплики. Ако някой през днешния ден си разреши да вади компромати и да приказва със завист, ви споделям занапред, че е изгубил дебата. А и един спор не е задоволителен, трябваше да има 4-5 по разнообразни тематики ", разяснява той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР