PR експерт предположи, че принц Хари и Меган Маркъл могат

...
PR експерт предположи, че принц Хари и Меган Маркъл могат
Коментари Харесай

„Изтощителна“ грешка, която Меган Маркъл и принц Хари продължават да правят, забелязана от експерт

PR специалист допусна, че принц Хари и Меган Маркъл могат да вземат лист от книгата на принц Уилям и принцесата на Уелс, когато става въпрос за боравене обществения им имидж, защото семейство Съсекс продължава да прави „ изтощителна “ неточност.

Въпреки че дворецът Кенсингтън удостовери през януари, че Кейт ще се отдръпна от кралските си отговорности до Великден, до момента в който се възвръща от коремна интервенция, спекулациите се разпространиха за това къде е тя. Членовете на кралското семейство са измъчвани от безчет теории на конспирацията и диви спекулации, в това число объркващи изказвания, че принцесата е била клонирана.

The Mirror разкри по-рано през седмицата, че най-близките помощници на майката на три деца работят към часовника, с цел да изготви „ PR проект “ за безпроблемно завръщане към публичния живот. Anf в този момент специалист по връзки с обществеността и ръководство на рецесии сподели, че Кейт е работила извънредно деликатно през последните няколко седмици - и това може да се смята за "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР