ПП скочи срещу комисия Джемкорп“. ГЕРБ и ПП се хванаха

...
ПП скочи срещу комисия Джемкорп“. ГЕРБ и ПП се хванаха
Коментари Харесай

ПП скочи на ГЕРБ за комисията „Джемкорп“


Политическа партия скочи против комисия „ Джемкорп “. ГЕРБ и Политическа партия се хванаха за гушите за краткотрайната комисия по контракта с „ Джемкорп “в Народното събрание, а
Кирил Петков и Асен Василев позорно напуснаха залата.
Предложението за краткотрайна комисия е, с цел да се открият всички условия по сключването и прекратяването на контракта за 1 милиард $, показа точката Десислава Трифонова от ГЕРБ.
Представена бе тезата на партията, че е бил
изработен опит от държавното управление на Кирил Петков през офшорката, обвързвана с съветски олигарси, да и се даде цялата енергетика на България.



Кой е предложил
офшкорката и чий е капиталът, както и по какъв начин
комисията по тематиката от 47-ото Народно заседание е била саботирана и лъгана от Кирил Петков и Асен Василев, изиска да се обясни Трифонова.
От писмен отговор на енергийния министър от
11 ноември е станало ясно, че няма данни договорът с „ Джемкорп “ да е преустановен, по тази причина се предлага тази краткотрайна комисия за период от 1 месец, изясни Трифонова.
Искрен Митев от Политическа партия сподели, че това е
нечиста сделка и че договорът е преустановен, по тази причина такава комисия ще е губене на времето и ресурсите на жителите. Документите са доказателства, а не изказванията на частни лица, сподели Трифонова. Според нея за преустановяване на контракта
са нужни два подписа, а на процедура има единствено един.
ДАНС признава за всички закани, изрази още причини Десислава Трифонова. Настимир Ананиев от Политическа партия упрекна Трифонова, че се прехласва по енергийния министър Росен Христов като немска баба по катамаран.

Трифонова прикани Политическа партия сами да си признаят за далаверата „ Джемкорп “. По искане на Политическа партия бе дадена 30 минути отмора.

Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР