ПП се трошат като овесени бисквити, сега е ред на

...
ПП се трошат като овесени бисквити, сега е ред на
Коментари Харесай

ПП се трошат като овесени бисквити, сега е ред на деликатното отронване на Киро, Лена и Миро

Политическа партия се трошат като овесени бисквити, в този момент е ред на деликатното отронване на Киро, Лена и Миро. Това написа в собствен коментар Калина Андролова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Владислав Панев е решил да „ форсира “ разлагането на „ Продължаваме промяната “ като изхвърли на бунището Киро и Асен, които излагат жълтопаветната общественост, а и изгубиха поддръжката на Съединени американски щати, като махнем някакви техни си конгресменски линии, които те си фантазират, че имат значение. Роенето и разочарованията започнаха. А с това и приключването на ПП/ДБ като коалиция.

Разпадането на тази смешна коалиция е значим миг в отстрелването на Политическа партия

Вътре в обединението има взаимна остра злост, заради интелектуални разлики и непоносимото главозамайване на пепейците. Така че задачата не е сложна. Въпросът е кой кого ще погълне. Не мисля, че Политическа партия са способни към момента да обхванат Демократична България. Съвсем ясно е, че Киро никого не може да води.

Освен да заведе Лена с бебето на сладкарница. Политическа партия се трошат като овесени бисквити. Издърпването на Асен към опитомяване посредством поста финансов министър се оказа сполучливо. Сега е ред на деликатното отронване на Киро, Лена и Миро.

Още отзиви четете в категорията Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР