ПП се опитват да окупират всички властови позицииПрез Google Лена

...
ПП се опитват да окупират всички властови позицииПрез Google Лена
Коментари Харесай

Лена Бориславова проверява CV-та за властта през Google

ПП се пробват да окупират всички властови позиции
През Гугъл Лена Бориславова ревизира за скандални обстоятелства в биографиите на подалите CV-та за властта, оповестиха пред “Труд news ” депутати от ППДБ.

В триумфите ѝ никой не се съмнява, защото Бориславова съумя през търсачката да откри и данни за листата с възможни причинители на стопански и престъпни закононарушения, които с Кирил Петков внесоха в прокуратурата.

Назначенията във властта вървят постепенно и трудно, разясниха и от ГЕРБ-СДС, а Румен Христов, който е водач на Съюз на демократичните сили и народен представител разгласи, че е сюрпризиран от държанието на “Продължаваме смяната ”.

“Те се пробват с 36 народни представители да окупират всички властови позиции, не е правилно, само че това значи, че над 98% ще носят отговорността ”, съобщи Христов. “Нямаме си доверие, както и преди време двата блока си нямаха доверие, само че в същото време би трябвало да бъдат свършени значими неща - Шенген, Еврозоната, отношението на България по отношение на войната в Украйна. Има огромни неща, които ни карат да загърбим тези неразбирателства. Различията са на първо място с оперативното ръководство на страната, ще забележим в този момент във връзка с бюджета дали няма да бъдат регистрирани разлики ”, уточни още Христов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР