ПП са включили в техния проектокабинет член на БСП и

...
ПП са включили в техния проектокабинет член на БСП и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова с разкритие: Предложеният от ПП министър на труда е член на БСП. Нито ни е питал, нито ни е информирал

" Политическа партия са присъединили в техния проектокабинет член на Българска социалистическа партия и от през вчерашния ден се внушава, че това е в съгласие – за Иван Кръстев приказвам. Нека е ясно: нито ни е уведомил, нито сме се съгласявали, това е воля на Политическа партия и не намествайте Българска социалистическа партия това ". Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация в Народно събрание.

" Ако бъдем поканени на диалог, в случай че участваме в договаряния, а не в ултиматуми, ще се отзовем. Какъв ще е изходът от тези договаряния – не е ясно, това ще го решат членовете ни с вътрешнопартийно допитване. Това остава наша трайна позиция, не се съмнявайте, че ще я осъществим ", съобщи още Нинова.
 
Очевидно е, че законодателната власт е блокирана от повече от година. Изпълнителна власт няма – има служебно, краткотрайно държавно управление. Част от правосъдната система разгласи война на политиците след случая с Гешев. Нестабилността е обхванала и трите управляващи у нас – трите крайници, на които седи страната, се ритат между тях, цялата конструкция се клати, акцентира тя.
 
" Според нас би трябвало да се стабилизира законодателната власт – работещ парламент. След това тази власт да стабилизира изпълнителната власт – да излъчи устойчиво държавно управление. И най-после – да създадем съдена промяна, която да даде гаранции за правдивост и непоклатимост на правосъдната система ", разгласи Нинова.
 
" Един месец се разиграва подобен спектакъл, че уважаеми жители, сигурна съм, че не можете да се насочване какво се случва в страната. Ние тук губим нишката. Наблюдаваме двете партии, които се пробвате да извършите държавно управление и чакаме да се наиграете. Какво става? Първият мандат – Борисов кани вторите, направиха законодателна стратегия. Браво, би трябвало да има закони и да ги одобряваме за хората. Обаче няма, няма комисии, няма закони. Направихте управническа стратегия – явно имате управническо болшинство. Само че и такова няма ", разяснява още знаковата приватизаторка.
 
Ако бъдем поканени на диалог, в случай че участваме в договаряния, а не в ултиматуми, ще се отзовем. Какъв ще е изходът от тези договаряния – не е ясно, това ще го решат членовете ни с вътрешнопартийно допитване. Това остава наша трайна позиция, не се съмнявайте, че ще я осъществим ", съобщи още Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР