ПП "Републиканци за България" откри офиси днес на територията на

...
ПП "Републиканци за България" откри офиси днес на територията на
Коментари Харесай

Републиканци за България с офиси и в Кюстендилско

ПП "Републиканци за България " откри офиси през днешния ден на територията на област Кюстендил, оповестиха от пресцентъра на партията.

Първият открит офис бе в регионалния град Кюстендил от ръководителя на партията Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, краткотрайно изпълняващия длъжността регионален координатор инж. Иво Чивийски, членът на Контролния съвет Христо Христов и симпатизанти. След това Цветанов, Чивийски и Христов посетиха община Невестино, където разговаряха с последователи по настоящи тематики.



Открити бяха и офисите в Бобов дол и Дупница, както и този в Сапарева баня. В Дупница ръководителят на най-младата партия у нас организира работни срещи с представители от Бобошево и Рила.

Собственикът на къщата, в която се намира офисът на "Републиканци за България " в Дупница - Светослав Орозов, е живял през последните 19 години в Милано. Никога досега не се е занимавал с политика, само че откакто от предходната година се завръща у нас той взема решение да се довери на "Републиканци за България ", има вяра в идеята и застава с името и лицето си в нея. В Сапарева баня Цветанов означи, че в днешния ден при откриването на всички офиси са участвали доста младежи, което още повече ги е стимулирало за подготовката на идните парламентарни избори.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР