ПП “ подаде заявление за регистрация на листата си в

...
ПП “ подаде заявление за регистрация на листата си в
Коментари Харесай

Има такъв народ“ регистрира листата си в Софийска област

ПП „ “ подаде заявление за регистрация на листата си в Районната изборна комисия – Софийска област за парламентарните избори на 04 април.
Водач е Виктория Василева, основен секретар на партията, на второ място е Георги Георгиев, регионален координатор за Софийска област, трети е Никола Кръстев, зам.-областен координатор за Софийска област.
 Ето специалистите, на които най-вече ще разчита Слави Трифонов Ето специалистите, на които най-вече ще разчита Слави Трифонов
Снощи водачът на ИТН Слави Трифонов показа специалисти, които ще бъдат измежду главните претенденти за депутати в неговия полит...
„ Нашата цел преди всичко е да спечелим изборите. Доверието на хората ще ни даде силата да създадем смяната, която 70% от българите желаят. Тепърва ще се сблъскваме с следствията от Ковид пандемията, по тази причина не можем да си позволим страната ни да продължи да се ръководи както до в този момент. “, съобщи Никола Кръстев. Той добави, че чака почтено съревнование на хрумвания и качествени управнически стратегии.
В листата следват Паунита Михайлова, Венцислав Асенов, Цветанка Войнова, Румен Лафчийски, Цветослава Петкова и Иван Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР