ПП нямат опция да избират каквото и да е, като

...
ПП нямат опция да избират каквото и да е, като
Коментари Харесай

Атанасова отговаря на Петков: ПП пък имат само два варианта

Политическа партия нямат алтернатива да избират каквото и да е, като в действителност няма с кого да си сътрудничат за поддръжка на тяхно държавно управление. Това накратко бе коментара на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова на думите на Кирил Петков от по-рано.

По време на срещата сред ГЕРБ и " Възраждане ", някогашният министър председател прикани партията на Борисов да каже - коалиция с Движение за права и свободи, нови избори или поддръжка за кабинет на ПП/ДБ.

" Отговарям с огледална оферта. За тях обаче има единствено два разновидността, това бе и знакът на ГЕРБ/СДС (Атанасова направи така наречен " знак на успеха " с два пръста, станал знак на демократичните сили при започване на прехода - бел.ред.) Първият - поддържат тази стратегия (на ГЕРБ), тъй като те нямат алтернатива да избират каквото и да е. " Възраждане " им отхвърлиха, Има Такъв Народ им отхвърлиха, Движение за права и свободи им отхвърлиха, Българска социалистическа партия към момента сякаш не са споделили изрично ", съобщи Атанасова.

" От нас не желаят присъединяване на споделена отговорност, желаят единствено да ги направляваме законодателно. И вторият им вид са избори. Е, кой желаят повече? Това ми е коментарът за Кирил Петков ", добави тя, отказвайки да влезе в подробен разбор на позицията на Кирил Петков.
 Десислава Атанасова с огледална оферта към ПП/ДБ
Десислава Атанасова с огледална оферта към ПП/ДБ

ПП/ДБ по детски и напук завършили диалозите с ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР