ПП направиха неща, които биха били непростими за всяка друга

...
ПП направиха неща, които биха били непростими за всяка друга
Коментари Харесай

Чолаков от ГЕРБ: ПП направиха неща, които биха били непростими за всяка друга политическа сила

ПП направиха неща, които биха били непростими за всяка друга политическа мощ, защо продължавате да ги толерирате, заяви пред БНР някогашният народен представител от гражданската квота в Радомир Чолаков. 

" За нас няма подозрение, че  ще е първа политическа сила след изборите на 2 октомври, тъй като обикновеното съпоставяне сред това, което държавните управления на Бойко Борисов са създали, и това, което държавното управление на Кирил Петков остави, е еднопосочно.... Хаос ли е? Хаос е. Казахме ли, че ще бъде безпорядък? Казахме. Може ли да постави ред в хаоса? Може ", разяснява той.

По думите му стабилно правителство без присъединяване на е невероятно:

" Ако някой желае устойчиво постоянно държавно управление, би трябвало да беседва с. Ако не желае да беседва с, той работи за служебни държавни управления ".

Чолаков изключи опцията за коалиция на с Движение за права и свободи и " Възраждане ": " Не мога да си го показва това ".

Радомир Чолаков отказа да разяснява листите за идните избори на партията и посочи, че те ще бъдат публично оповестени в неделя, 28 август.

" Внесохме сигнал в ДАНС и в Министерство на вътрешните работи, при господин Бойко Рашков, с информация за това, че са конфигурирани медиатори и за възможните злоупотреби при доставките на газ. След един месец получихме отговор от ДАНС, че е направена инспекция и материалите са изпратени по подготвеност във ВКП. Преди дни разбрах от изявление на министър Иван Демерджиев, че на министъра на вътрешните работи нашият сигнал въобще не е бил докладван. Т.е. Бойко Рашков е смачкал сигнала. Министерство на вътрешните работи въобще не е работил по него ".

Според Чолаков " цялата интервенция на Политическа партия по така наречен прекъсване на газа е била проект, целящ да се конфигурират медиаторите ":

" Държавата беше вкарана в обстановка да няма различен избор.... Правителството на Кирил Петков е най-удобното и най-проруското правителство, което в миналото е имало в България ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР