ПП направиха неща, които биха били непростими за всяка друга

...
ПП направиха неща, които биха били непростими за всяка друга
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: ПП направиха непростими неща

" Политическа партия направиха неща, които биха били непростими за всяка друга политическа мощ, за какво продължавате да ги толерирате? ". Това съобщи някогашният народен представител от гражданската квота в ГЕРБ Радомир Чолаков.

" За нас няма подозрение, че ГЕРБ ще е първа политическа мощ след изборите на 2 октомври, тъй като обикновеното съпоставяне сред това, което държавните управления на Бойко Борисов са създали, и това, което държавното управление на Кирил Петков остави, е еднопосочно.... Хаос ли е? Хаос е. Казахме ли, че ще бъде безпорядък? Казахме. Може ли ГЕРБ да постави ред в хаоса? Може ", разяснява той.

По думите му устойчиво държавно управление без присъединяване на ГЕРБ е невероятно:

" Ако някой желае устойчиво постоянно държавно управление, би трябвало да беседва с ГЕРБ. Ако не желае да беседва с ГЕРБ, той работи за служебни държавни управления ".

Чолаков изключи опцията за коалиция на ГЕРБ с Движение за права и свободи и " Възраждане ":

" Не мога да си го показва това ".

Радомир Чолаков отхвърли да разяснява листите за идните избори на партията и посочи, че те ще бъдат публично оповестени в неделя, 28 август.

" Внесохме сигнал в ДАНС и в Министерство на вътрешните работи, при господин Бойко Рашков, с информация за това, че са конфигурирани медиатори и за възможните злоупотреби при доставките на газ. След един месец получихме отговор от ДАНС, че е направена инспекция и материалите са изпратени по подготвеност във ВКП. Преди дни разбрах от изявление на министър Иван Демерджиев, че на министъра на вътрешните работи нашият сигнал въобще не е бил докладван. Т.е. Бойко Рашков е смачкал сигнала. Министерство на вътрешните работи въобще не е работил по него ".

Според Чолаков " цялата интервенция на Политическа партия по така наречен прекъсване на газа е била проект, целящ да се конфигурират медиаторите ":

" Държавата беше вкарана в обстановка да няма различен избор. Правителството на Кирил Петков е най-удобното и най-проруското държавно управление, което в миналото е имало в България ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР