ПП и ГЕРБ се мразят, но те успяха да намерят

...
ПП и ГЕРБ се мразят, но те успяха да намерят
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Борисов си изигра картите по гениален начин

ПП и ГЕРБ се ненавиждат, само че те съумяха да намерят сили да стабилизират стопанската система и политическата система и да създадат държавно управление, което да бъде следено от Народното събрание, защото до момента се контролираше от един-единствен човек. Това разяснява в ефира на Nova News политическият пиар специалист Нидал Алгафари.

Според него двете партии не са се намразили в този момент, а доста преди този момент, само че изрази убеденост, че омразата последователно ще изчезне и в последна сметка ще намерят метод да работят дружно.

Бойко Борисов очевидно е чул какво желаят тези 60%, които не гласоподаваха. Борисов си изигра картите по талантлив метод. Защото в този момент някой различен ще би трябвало да вземе тежките решения в областта на стопанската система. Ако се наложи в даден миг да не се подвигат заплатите и пенсиите и да се вдигнат някои данъчни ставки, това ще бъде направено от някой различен, обясни Алгафари.

Той добави, че Политическа партия и ГЕРБ ще понесат вреди, в случай че " не създадат нещо положително ".

Може да се скарат когато и да е, това е най-лесното. По-трудното е да направиш по този начин, че такива хора да не се карат. Видяхме какъв брой взаимни отстъпки направиха и от Политическа партия, и от ГЕРБ, сподели още пиар специалистът.

Алгафари акцентира, че в случай че от Политическа партия и ГЕРБ гледат в една посока, сигурно ще съумеят да преодолеят споровете между тях.

По отношение на Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ Алгафари добави, че и двете партии са се " самоизключили " от политическия развой с отхвърли им да поддържат първия мандат на ГЕРБ-СДС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР