ПП и ДБ очевидно не приемат реалността, че са втори

...
ПП и ДБ очевидно не приемат реалността, че са втори
Коментари Харесай

Сачева: ПП и ДБ очевидно не приемат, че са втори и не могат да определят правилата на играта

ПП и Демократична България явно не одобряват действителността, че са втори и не могат да дефинират разпоредбите на играта, с които цялото Народно събрание да се преценява. Това изясни пред БНР Деница Сачева от ГЕРБ.

" Дадохме им задоволително време. Бяхме правилни в диалозите с тях. Поискахме да има споделена отговорност. Получихме като отговор едно извънредно самодоволно държание на хора, които са си самодостатъчни и желаят да вършат нещата сами, без значение че имат единствено 64 депутати ".

Ние продължаваме да мислим, че България има потребност от постоянно държавно управление и от ръководство, което е със споделена отговорност, изясни Сачева.  

" С вота си българските жители споделят, че скоро няма да има партия, която да разполага със 121 депутата. Ако тези послания не се схващат от тях, ние би трябвало да продължим напред. Не би трябвало да губим времето на жителите ", сподели тя.

" Политическа партия реши да разгласява една управническа екселска таблица и да твърди, че това е нашата взаимна стратегия. Това ни накара да бъдем толкоз сериозни ", уточни още Деница Сачева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР