ПП и БСП отказаха днес да участват в консултации при

...
ПП и БСП отказаха днес да участват в консултации при
Коментари Харесай

От ПП и БСП отложиха консултациите си при президента

ПП и Българска социалистическа партия отхвърлиха през днешния ден да вземат участие в съвещания при президента Румен Радев преди връчването на проучвателните мандати за сформиране на държавно управление, като желаеха да бъдат избрани други дни.

От парламентарната група на „Продължаваме промяната“ са изпратили писмо до президента, че техни представители няма да съумеят да вземат участие в плануваните за 13 часа през днешния ден съвещания преди връчването на първия мандат за сформиране на ново държавно управление. Причината била, че сега има съвещание на бюджетната комисия. В коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров се стимулира и „с това, че през днешния ден вечерта Политическа партия ще организира народен съвет

От Българска социалистическа партия също няма да отидат на съвещания при президента, съобщи bTV.

Причината е разискването на държавния бюджет.

„За нас е по-голям бюджетът, с цел да подсигуряваме нарастването на пенсиите, данъчните облекчения за младите фамилии, помощта за земеделците, ваучерите за служащите, поддръжката за бизнеса и спомагателни средства за транспортния бранш. Ще участваме в съвещания в различен ден, когато сме сигурни, че сме обезпечили фамилиите и стопанската система за идващите месеци“, обявиха депутатите от Българска социалистическа партия.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР