ПП ГЕРБ нееднократно е показвала досега, че държи сметка за

...
ПП ГЕРБ нееднократно е показвала досега, че държи сметка за
Коментари Харесай

Цветанов: Наложително е да преразгледаме промените в Изборния кодекс

„ Политическа партия ГЕРБ неведнъж е показвала до момента, че държи сметка за мнението на хората и че е сензитивна към реакциите на обществото във връзка на законодателната активност в Народното събрание. След обширен разбор, който извършихме дружно с премиера Борисов и членовете на Изпълнителната комисия, считаме за неотложно да преразгледаме измененията в Изборния кодекс. При това ще го създадем без значение от това дали Президентът ще наложи несъгласие или не ”.

``
реклама

Това написа ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в профила си във Фейсбук, оповестява " Накратко ".

Той акцентира, че за ръководещата партия е „ по-важно да подсигурява спокойствието на хората, както и да им покаже, че спазването на техните права е най-важно за нас ”.

„ Винаги сме се водили от разбирането, че изборните правила не са въпрос на основаване на преимущество за една или друга партия, а следва да са здрава основа за обезпечаване на почтени и транспарантни избори ”, счита Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР