ПП ГЕРБ – Дупница откри официално днес предизборната си кампания

...
ПП ГЕРБ – Дупница откри официално днес предизборната си кампания
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на ГЕРБ в Дупница инж. Методи Чимев: Ние предпочитаме да показваме какво е свършено, а не да говорим

ПП ГЕРБ – Дупница откри публично през днешния ден предизборната си акция и показа листата с претенденти за общински съветници, кметове на кметства и претендентът за трети сполучлив мандат на общината – инж. Методи Чимев, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Пред дупничани претендентите показа ръководителят на локалната конструкция на ГЕРБ Ивайло Константинов. Той регистрира, че са рехабилитирани и новоизградени повече от 20 км. улици, построени са също толкоз нов тръбопровод и канализация. „ Четири от най-големите жилищни комплекси в града са напълно актуализирани и ремонтирани – ж.к. “Развесена върба “, ж.к. „ Възход “, ж.к. „ Бистрица “ и ж.к. „ Дупница “. Общината ни е водач в реализацията на обществените планове и предлагането на обществени услуги “, регистрира още Константинов. Той уточни, че за последните две години инж. Чимев е измежду отличените най-хубави кметове в България. „ Само преди няколко седмици му беше връчено най-престижното отличие – кмет на годината в категория „ Градска среда “, уточни Ивайло Константинов.



По време на старта на предизборната акция инж. Методи Чимев благодари на всички за поддръжката и изрази вяра, че направеното досега ще бъде оценено от жителите на община Дупница. Той бе безапелационен, че дружно с екипа му избират да демонстрират какво е свършено, а не да приказват. „ Ако това „ малко “ беше правено преди години от всички сътрудници, аз си мисля, че градът, селата, общината биха имали радикално друга визия “, уточни Чимев. Той изрази неразбиране по какъв начин някои хора схващат политиката и по какъв начин вършат предизборната акция на гърба на тези, които са свършили нещо, на гърба на съумелите. „ Община Дупница има управление от Политическа партия ГЕРБ в продължение на 8 години и самоуверено мога да заявя, че при всяка потребност е получавала нужната поддръжка от държавната власт и държавното управление “, акцентира Методи Чимев. Към дупничани той се обърна с думите: „ Отидете на 27 септември и направете своя избор. Искрено се надявам това да бъдем ние – с номер 43 в бюлетината. “



„ Ние, в Политическа партия ГЕРБ, сме един огромен тим – тим, който знае защо се състезава и знае какви цели преследва. Затова сме тук, с цел да дадем оценката си и да подкрепим още веднъж Методи Чимев за кмет на община Дупница. Всички виждат какво е направено тук през последните 8 години и какво беше преди този момент “, съобщи регионалният координатор на ГЕРБ Виктор Янев.

Пред събралите се дупничани на пл. „ Свобода “ националният представител Кирил Калфин бе безапелационен, че кандидатурата на Методи Чимев за кмет на общината е най-силната. Като поддръжка на думите си, Калфин даде за образец обновената инфраструктура, санираните детски градини и жилищни блокове, облагородената градската среда. „ Дупница постоянно е била синя, не позволявайте да стане алена или какъвто и да било различен цвят. Дупница е синя и би трябвало да остане синя “, прикани националният представител.



„ Заедно със мощния тим от кандидат-съветници в листата на ГЕРБ, тръгваме към сполучлив трети мандат на господин Методи Чимев “, съобщи депутатът Радослава Чеканска. Тя уточни, че, не инцидентно, слоганът на политическата мощ е: „ Работа, работа, работа “, и по тази причина Дупница ще продължи да върви по сполучливия и европейски път, който води до момента кметът Чимев и неговият екип.



Специални посетители на разкриване на акцията на ГЕРБ - Дупница бяха и народните представители Георги Марков и Спас Гърневски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР