ПП е партия еднодневка, съставена от случайници. Това пише в

...
ПП е партия еднодневка, съставена от случайници. Това пише в
Коментари Харесай

ПП е партия еднодневка, съставена от случайници

Политическа партия е партия еднодневка, формирана от случайници. Това написа в собствен коментар Кристиян Шкварек, засегнат от предлагането за меморандум.

SafeNews разгласява думите му без редакторска интервенция:

Преди дни някогашната ПР-ка на Продължаваме Промяната Диана Дамянова сподели в ефир, че фрагментите на Политическа партия са просто всички хора от тефтерчето с телефони на Кирил Петков, най-вече възпитаници от „ Харвардските курсове “, на които той звънна през есента на 2021-ва, когато трябваше незабавно да се попълнят листите на новоизлюпената партия. Пълни случайници в политиката, най-вече секретарки и чиновници от офисите по Тех и Бизнес парка, водени за носа от триото „ почтени предприемачи “ Петков, Василев и Лорер.
Днес Политическа партия предложиха меморандум, с който ЦЯЛАТА власт в страната – изключително в регулаторите, да бъде делната 50 на 50. Става въпрос за колосално преразпределяне на власт и надзор в страната ни за години напред.

Партия еднодневка, формирана от случайници, появили се в политиката преди 2 години, и които няма да ги има след още 2,

ще овладее половината власт в институциите и администрацията на страната ни за години напред. Без значение, че имат едвам 36 депутати, че се срутват електорално, откакто си плюха на безусловно всички обещания и поръчки и напълно скоро никой няма да гласоподава за тях – назначенията им в регулаторите ще стоят още половин десетилетие, в някои случаи и повече. И ще се отблагодаряват на потвърдено честните и транспарантни Василев, Лорер, Петков…

Искам ясно да си дадем сметка каква пакост направиха всички, които се качиха на влака за простаци, наименуван „ Продължаваме Промяната “ преди две години

Влак, каран от трима потвърдени измамници, който докара 10 вагона случайници от „ Харвардските курсове “ до върховете на страната, от които случайници, скоро облечени във власт по всичи регулатори и институции, няма да имаме либерален инструмент да се отървем за десетилетие напред.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР