ПП Демократи за силна България, ПП Движение Да България, ПП

...
ПП Демократи за силна България, ПП Движение Да България, ПП
Коментари Харесай

Десни партии се възмущават от малодушно поведение на Борисов за Скрипал

ПП " Демократи за мощна България ", Политическа партия " Движение Да България ", Политическа партия " ДЕОС ", Политическа партия " Български земеделски народен съюз " остро осъждат отхвърли на Министерския съвет и персонално на премиера Борисов да експулсират съветски дипломати като знак на взаимност с Англия след офанзивата с нервно-паралитичния газ Новичок на английска територия.

Съобщават, че в позицията си, призната наскоро на най-високо ниво, Европейският съюз декларира, че " се съгласява с оценката на държавното управление на Англия, че е доста евентуално Руската федерация да е виновна и няма друго правдоподобно пояснение ".

" За разлика от осемнадесет други държави-членки на Европейски Съюз и на н ай-малко още осем страни , ръководещите освен не експулсират съветски дипломати, а и връщат в Москва българския дипломат, с което се отхвърлят даже от плахия си опит за противоречие с Русия и от демонстрация на взаимност с Англия ", пишат партиите.

 Цветанов не се съмнява във обстоятелствата на Англия
Цветанов не се съмнява във обстоятелствата на Англия

Случаят " Скрипал " минава през отрасловите комисии в Народно събрание

" След като държанието на Борисов по случая бе похвалено от съветския дипломат в България Макаров, напълно предстоящо своето утвърждение към премиера изрази и ръководителят на Българска социалистическа партия Нинова . Така ГЕРБ и нейният водач Бойко Борисов сами се разобличиха като проводник на съветското въздействие у нас. Безпринципното и малодушно държание на Борисов по случая " Скрипал " идва след решението на държавното управление да влага десетки милиони лв. в поддръжката на българската бойна авиация от Русия, запазвайки нашата обязаност с съветския военно-промилшен комплекс, както дружно с опитите за възкресяване на корупционния план " Белене ". Ясно е, че ръководещите не са си взели урок от необятното публично отвращение, провокирано от арогантното държание на съветския патриарх у нас " , пишат в своято обща позиция партиите.

 Руският дипломат в България удостоверява надеждно партньорство с България и Европейски Съюз
Руският дипломат в България удостоверява надеждно партньорство с България и Европейски Съюз

Според дипломат Макаров, националните ползи не би трябвало да се не помнят поради солидарността

Политическа партия " Демократи за мощна България ", Политическа партия " Движение Да България ", Политическа партия " ДЕОС ", Политическа партия " Български земеделски народен съюз " допълват, че съгласно тях " отводът на партиите на статуквото , на премиера и на президента от ясно изложение на взаимност с нашите европейски и евроатлантически сътрудници ускоряват нашата решителност да създадем политическа опция на настоящия модел на ръководство на страната, който изтласква България в периферията на Европейския съюз и на НАТО и слага под въпрос действителното участие на страната ни в тези две съществени организации на Свободния свят ".

Призовават всички хора от българската демократична общественост да изразят своето противоречие " с тази нездравословна антиевропейска политика на държавното управление, оставайки бдителни и сериозни във времена на абдикирала страна и липса на отговорност ".

 Пълна поддръжка за Англия, само че не гоним съветски дипломати Обновена
Пълна поддръжка за Англия, само че не гоним съветски дипломати

Посланик Бойко Коцев се връща на 8 април в Москва

Български земеделски народен съюз от своя страна също популяризира позиция по случая:

По време на председателството държавното управление ни отхвърли да бъде солидарно с европейските страни.

Български земеделски народен съюз напомня главните аргументи да бъде глобен режимът в Кремъл и България да е солидарна с полезностите на Демокрацията през днешния ден. Времето потвърди, че зад държанието на Владимир Путин седи тактика за война със Свободата и Демокрацията на всички места по света, даже в личната му страна. Призоваваме да покажем подготвеност и мощ да се опълчим на опита за разрушение на цивилизацията ни, като горделив народ с антична история в Европа.

Не бива да допуснем над българските държавни институции още веднъж да се повдигнат знаците на Кремълския режим. Убедени сме, че би трябвало да се опълчим на диктатора Путин. Защото неговият режим е виновен за:

Насилствено лишаване на територии - Крим, Донбас. Убийства и репресии на политически съперници -Сергей Магнитски, Борис Немцов, Алексей Навални, Гари Каспаров и доста други.

Убийства на свободни публицисти по време на ръководството на Путин - над 34, като най-ярък знак измежду тях е Анна Политковская. Убийства на мирни жители - зала Беслан, потвърдена диря в свалянето на пътническия аероплан над източна Украйна и евентуална интервенция в трагичната злополука с полския държавен хайлайф край Смоленск.

Убийства на хора, дръзнали да изоставен режима на Кремъл зад граница, включително и последният опит за ликвидиране на семейство Скрипал. Намеса в политиката на суверенни страни - финансиране на партии и избори. Намеса във вътрешната сигурност на свободни и самостоятелни страни.

Стратегически разработки за пробив в кибер-сигурността и намеса в демократични системи на западната цивилизация и организациите за сигурност и единение - Европейски Съюз и НАТО.

Намеса в стопанската система, политиката, църквата, медиите в България и непосредствено в държавните институции. Примерите са пред нас!

За следващ път се оказва, че най-успешните сътрудници на кремълския режим са измежду ръководещите в България.

 Скандалът
Скандалът " Скрипал " раздели света на две съгласно Йотова

България има неповторимия късмет да бъде медиатор сред двата лагера
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР