ПП-ДБ внесе в деловодството на НС проект на решение за

...
ПП-ДБ внесе в деловодството на НС проект на решение за
Коментари Харесай

ПП-ДБ предлагат комисия да нищи изчезването на пътната карта и Турски поток

ПП-ДБ внесе в деловодството на Народно събрание план на решение за основаване на краткотрайна комисия, която да изследва всички обстоятелства и условия към изчезналата пътна карта и обстоятелствата към , който съгласно Венко Сабрутев е признака на корупцията в България. Това стана ясно от брифинг на ПП-ДБ.

Темата " Турски поток " беше част от договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ, призна националният представител. Те отказваха да включват тази тематика в дневния ред на Народно събрание, разкри Венко Сабрутев.
 Борисов няма терзания и подозрения за
Борисов няма терзания и подозрения за " Балкански поток "

Поставил България на газовата карта

По думите му групировката към този момент нямала ангажимент да обезпечава болшинство и можела да осветли за какво България е подсигурила войната в Украйна и за какво страната ни е дала такава опция на Русия. Защо България похарчи 3 милиарда лв. за съветска тръба, която ще придвижва съветски газ, попита Сабрутев. Имало съществени подозрения към тръжните процедури.

" Турски поток " не е преференциален за България, съгласно Ивайло Мирчев. България обслужи геополитическия интерес на Русия, счита той. А съгласно Мартин Димитров ГЕРБ са като ветропоказател. На където веел вятъра, натам били и герберите. Той недоумява за какво никой не може да откри пътната карта в енергетиката.
 Журналисти и анализатори питат СГП до каква степен стигна с
Журналисти и анализатори питат СГП до каква степен стигна с " Турски поток "

Във финансирането на " Турски поток " никой различен не взе участие с изключение на българската държава
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР