ПП-ДБ трябва да си признаят, че искат избори. Това каза

...
ПП-ДБ трябва да си признаят, че искат избори. Това каза
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: ПП-ДБ да си признаят, че искат избори

ПП-ДБ би трябвало да си признаят, че желаят избори. Това сподели депутатът от ГЕРБ и участник в преговорния екип с ПП-ДБ Теменужка Петкова. Недопустимо е това, което сподели Асен Василев за госпожа Габриел. Той в никакъв случай повече няма да получи поддръжката на ГЕРБ. Не си припомням да сме обиждали ПП-ДБ. Но това, което Асен Василев направи, е непростимо. Каквото и да направи като опрощение, това не би довело до нищо, тъй като обидата е в действителност огромна, сподели тя.

Помните, че през юни 2023 година, беше подписана декларация за ръководство сред госпожа Габриел и господин Денков. Всички тези министри, които вземат участие в този кабинет и държавно управление, са наясно с това и знаят, че ще следва такава ротация. Тази проведена акция с подаване на заявления за заявление, че не желаят да вземат участие в кабинет с Габриел, е бойкот. Тези хора би трябвало да си признаят доста ясно, че желаят избори, настоя Петкова.

Няма сделка и на никое място в писмен документ не попада датата 6 март Денков да си подаде оставката. Това стана в миг, в който и Мария Габриел, и ръководителя на нашата партия Бойко Борисов, бяха в чужбина. Това беше безусловно нечестен ход от тяхна страна, безапелационна бе тя.

За всяко едно име, на всеки един министър, ние сме водили дълги, дълги диалози, добави някогашната министърка на енергетиката. Ние към този момент направихме жест към тях. Миналата година се отказахме да предлагаме държавно управление с нашия мандат и подкрепихме такова с техния в случай, че те не бяха спечелилия на изборите, подсети Петкова. И настоя, че " с втория мандат в този момент няма да се получи нищо ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР