ПП-ДБ се опитват да ребрандират имиджа си на антикорупционери, който

...
ПП-ДБ се опитват да ребрандират имиджа си на антикорупционери, който
Коментари Харесай

Борисов заподозря ПП-ДБ в „ребрандиране на имиджа на антикорупционери“

ПП-ДБ се пробват да ребрандират имиджа си на антикорупционери, който имаха, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него обаче след толкоз корупционни кавги от последните месеци минимум им отива подобен облик. Борисов даде образци със свадите в министерствата на спорта и електронното ръководство и посочи, че корупция има там, където има запаси, а всички ресурсни ведомства се ръководят от ПП-ДБ.

Раздразнението си от медийните изяви на представители на ПП-ДБ Бойко Борисов изрази пред публицисти в Народното събрание „ Всеки ден запознат съм тях, че би трябвало да мълчим, че би трябвало да оставим Денков и Габриел да напарвят преценка на министрите, да ни предложат това, което Народното събрание би трябвало да гласоподава, в случай че вероятно има ротация. В същото време те не слизат от студията от изявленията. Освен това, от тези изявления аз виждам, дано ги кажем – откровени лъжи. Опити да си основават ребрандиране на имиджа, който имаха, като някакви антикорупционери “, сподели Борисов

За следващ път той акцентира, че единственото министерство на ГЕРБ е външно и те дават отговор, в случай че там има корупция.

В синхрон с Борисов, ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски също заприказва за запаси в минитерствата.

„ Ресурсът е ясно къде- във всички министерства на Политическа партия. Нека си ревизират, дано си гледат министрите. Смятам, че Денков би трябвало да се прибере в кабинета, да се успокои, да си научи домашното, да не ни излага. Да види кой е верният и приетият от света външен министър “, сподели Пеевски

И изрази убеденост, че ротацията ще се случи сполучливо на 6 март и посочи, че все още промяната на регулаторите не е дневен ред.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР