ПП-ДБ са предложили областен управител на Варна да стане дама,

...
ПП-ДБ са предложили областен управител на Варна да стане дама,
Коментари Харесай

ПП-ДБ предложили за областен управител на Варна „дама без никакви квалификации”

ПП-ДБ са предложили регионален шеф на Варна да стане дама, която няма „ никакви квалификации за това ”. Това съобщи пред зам.-председателят на ГЕРБ и варненски народен представител Даниел Митов, само че не посочи името на номинираната. Той добави, че упорстват на всички позиции да се назначават способени хора, с общо единодушие, тъй като след това отговорността щели да я носят всички.

„ Казахме на сътрудниците - лакомията им за власт да не е толкоз явна, че и за тях няма да е потребно да преядат с власт, тъй като бързо ще стартират да вършат неточности и това ще си проличи. Ние виждаме само единствено предпочитание за завземане на от ден на ден позиции и власт, без подготвеност. Предлагат ни за регионален шеф на Варна дама, която няма никакви квалификации за това ”, сподели Митов.

„ Още първоначално казахме на сътрудниците от Политическа партия и Демократична България, че това, което оферират, няма да сработи. Не на вятъра в демокрациите са измислени съдружните формули. Коалициите не се основават, тъй като някакви хора доста си харесват. А тъй като когато се конструира парламентарно болшинство, да се разпределят отговорностите. Всеки да има претекст да брани болшинството и да следва ясно написани цели в това съдружно съглашение ”, добави още Митов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР