ПП-ДБ са много интересни в опита си да се разграничат

...
ПП-ДБ са много интересни в опита си да се разграничат
Коментари Харесай

ПП-ДБ са като змията, която си сменя кожата, а си остава същата, инфантилни неможачи, заяви лидерът на Възраждане

" ПП-ДБ са доста забавни в опита си да се разграничат от самите себе си. Те са като змията, която си сменя кожата, само че си остава още веднъж същата ", това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Като имаш отсреща такива детски неможачи, каквито са над 95% от представителите на ПП-ДБ, с тях е доста по-лесно, в сравнение с да се разправяш с други от твоя сан рекетьор, какъвто можем да кажем, че е Борисов, тъй като те са горе долу на една нога ".

Лидерът на " Възраждане " дефинира като добре уравновесено показаното през вчерашния ден номинирано служебно държавно управление, поради положителното систематизиране на позициите сред ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС.

" Не са всички удовлетворени. Всички от ръководещото болшинство. Ние декларирахме, че няма да имаме никой, тъй като даже и да бяхме поканени за присъединяване щяхме да откажем. Това е още от същото, продължение на настоящето ръководство ".

" От ПП-ДБ ясно и изрично бяха декларирали, че няма да вземат участие в това държавно управление по никакъв метод. Аз съм 100% уверен и Кирил Петков го удостовери през вчерашния ден като сподели, че той е приказвал, тъй като Кирил Петков е много простодушен в изрече си и той през вчерашния ден си го сподели. Говорих с Гвоздейков, че в случай че одобри ние, ние ще го изключим, което значи, че те са знаели, че ще има предложение. Добре с Гвоздейков е по този начин, а какво вършим с Кирил Вътев -друга пътеводна звезда на ПП-ДБ? ".

Лидерът на " Възраждане " се спря и на " задочния диалог " сред Денков и Пеевски.

" Видяхме по какъв начин Денков назова Пеевски " най-голямото зло ", с който управляваше извънредно добре в продължение на 9 месеца най-голямото зло. Само, че доста хора не помниха в действителност, че Денков в първите няколко дни от мандата си стоеше на първия ред до най-голямото зло. Те стоят един до различен ".

" Денков ще седне още веднъж до най-голямото зло, с което доста другарски си гукат непрекъснато. Това е тотално двуличие ".

Костадин Костадинов дефинира Пеевски като " предприемач, който работи като махленски рекетьор в изискванията на българския политически живот ".

Вижте цялото предаване във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР