ПП-ДБ постепенно губят доверието на българските граждани Социологията показва, че

...
ПП-ДБ постепенно губят доверието на българските граждани Социологията показва, че
Коментари Харесай

Политологът Милен Желев: Борисов пече на бавен огън некоалиционните си партньори

ПП-ДБ последователно губят доверието на българските жители
„ Социологията демонстрира, че ПП-ДБ последователно губят доверието на българските жители и нямат интерес от нови избори и рухване от власт “, уточни пред БНР политологът Милен Желев.

„ ПП-ДБ мерят всекидневно бъдещите гласове и тук нещата не са добре “, добави той.

„ Демократична България са натурален съдружник на ГЕРБ във външнополитически проект – ЕНП, само че би било в контраст на Христо Иванов, който споделяше, че е срещу ГЕРБ. Няма да се сюрпризиран, че Демократична България от ненавиждан индивид се трансформира в мечтан подобен, тъй като Кирил Петков и Асен Василев са на мушката “, разясни политологът.  

Има ежедневни пазарлъци това болшинство да продължи да действа, счита Милен Желев.

„ Бойко Борисов чудесно осъзнава, че кабинетът зависи единствено и само от него. Той като център на властта употребява своя престиж в сделките с ПП-ДБ. Бойко Борисов и на неговите съпартийци пекат на муден огън своите некоалиционни сътрудници “, сподели още той. По думите му Политическа партия са в патова обстановка, тъй като зависят от своите архетипни врагове – ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Според политологът е „ малко детинско “ да няма съдружно съглашение и „ в случай че кажем, че няма слон в стаята, че това не е коалиция, хората да ни повярват. Цяла България знае, че това е коалиция “, безапелационен е Желев.

Кабинетът ще оцелее, въпреки че ръководещите в „ некоалицията “ последователно горят мостовете между тях.

„ Прелюбопитно е по какъв начин за броени дни дерогацията от безпределно нездравословен развой за България и за имиджа на България внезапно стана компромисно решение за няколко месеца “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР