ПП-ДБ паднаха в капана на Борисов. Днес те издадоха позициите

...
ПП-ДБ паднаха в капана на Борисов. Днес те издадоха позициите
Коментари Харесай

Борисов връща ПП-ДБ на поправителен-иска промени в проектокабинета им и може да го подкрепи

ПП-ДБ паднаха в клопката на Борисов. Днес те издадоха позициите си за кабинет с втория мандат, по този начин както им подреди лидерът  на ГЕРБ, само че в действителност изиграха един безмислен ход.  Проекто-кабинетът им не саво не събира утвърждение, само че даде мотив на Борисов да си играе с тях. Този път влезе в ролата на класна, която не е удовлетворена от учениците си и връща на изправителен.

 

" Надявам се да има държавно управление. С втория мандат няма по какъв начин да има. Това е несъмнено. Не би трябвало да забравяме резултатите от изборите.

Това съобщи пред публицисти в Разград водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Само с машини - ГЕРБ първи. Смесено гласоподаване - ГЕРБ първи. И извендъж те се придвижват във време, в което няма никаква логичност ", недоумява той.

" Към днешна дата по този начин го виждам - Асен Василев има единствено един другар и той се споделя Бойко Борисов. Приятелството е в две направления - не е единствено от едната страна ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Повече от разумно е да не подкрепим държавно управление с втория мандат. Вие бихте ли подкрепили ", обърна се Борисов към публицистите.

" Надявам се, че ще има държавно управление, тъй като това е един образец, една чернова за работа. И по-късно ще работим по нея ", отговори водачът на ГЕРБ на въпрос за какво се надява, че ще има държавно управление.

" Тоест, в случай че има промени в състава ", попита публицист, а Борисов съобщи: " Ами, несъмнено. Ние искахме от тях да ни покажат водещите си фигури. Те ги демонстрираха. Сега ще продължим да работим за коригирането им. "

" А вашите водещи фигури ", попита различен кореспондент, на което Бойко борисов отговори: " Начело с мен. "

" Премиер? "... " Госпожо, в случай че си нямате друга работа и си търсите да си говорите с мене, ще спра тука на сянка и ще си приказваме доста дълго ", заключи Борисов и приключи с думите: " Ще се върна отново в Русе. Особено, в случай че има отново предварителни избори. Надявам се обаче да няма. Това е неприятно за страната. "

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР