ПП-ДБ нямат интерес от предсрочни избори, ще загубят депутати. Това

...
ПП-ДБ нямат интерес от предсрочни избори, ще загубят депутати. Това
Коментари Харесай

Проф. Константинов: ПП-ДБ ще имат с около 10-15 депутата по-малко при нови избори

ПП-ДБ нямат интерес от предварителни избори, ще изгубят депутати. Това изясни пред Българска национална телевизия проф. Михаил Константинов, някогашен ръководител на СД на “Информационно обслужване ” АД.
Прочетете още
" От самото начало на последната рецесия настоявам, че предварителни парламентарни избори няма да има, надлежно ще има държавно управление. Шансовете за този сюжет обаче понижават, само че не са изключени. Нещата са напълно елементарни. От тяснопартийна позиция след едни предварителни избори едната от двете съставни елементи в ръководството ще си понижи резултата - това е ПП-ДБ, ще имат с към 10-15 депутати по-малко.Сега имат 63, ще имат към 50. ГЕРБ евентуално ще си вдигнат леко резултата, за другите партии няма да ги обсъждаме. ", сподели проф. Константинов.

Той акцентира, че няма логичност в това да се поеме в посока предварителните избори.

" Защо да отиваш на предварителни избори, с цел да си намалиш резултата? Това е вътрешнопартийния интерес, т.е. ПП-ДБ нямат интерес от предварителни избори. Външният напън обаче е доста мощен от посолствата. Поне три са посолствата, които имат съществено въздействие върху вътрешнополитическия живот на страната - американско, английско и съветско. Германците още са мека мощ. Не би трябвало да има предварителни избори, само че в никакъв случай не подценявайте човешката нелепост. Това, което вършат българските политици, сами си го вършат. През последните 34 години в България всичко, което се случва си го вършим сами ", безапелационен е специалистът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР