ПП-ДБ не разглеждат сценарий, в който не побеждават в София

...
ПП-ДБ не разглеждат сценарий, в който не побеждават в София
Коментари Харесай

Тончо Краевски: За ПП-ДБ ще бъде много страшно живот извън властта, ако не успеят да спечелят в София

ПП-ДБ не преглеждат сюжет, в който не побеждават в София на балотажа, само че в случай че това се случи и Ваня Григорова вземе първото място, пейзажът в столицата доста ще се промени. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " политологът Тончо Краевски.

" Ако победи Ваня Григорова, то ще бъде, тъй като ще е съумяла да активизира фронт. При една нейна победа е допустимо сглобката да се укрепи, която ще се почувства застрашена от антисглобка избор ", изясни политологът и посочи, че даже и да не спечели кметското място, Григорова към този момент има доста огромно събитие.

От друга страна Тончо Краевски означи, че за ПП-ДБ ще бъде доста ужасно живот отвън властта, в случай че не съумеят да завоюват в София, само че в случай че завоюват, може би по-вероятно да се почувстват удобно да отидат на парламентарни избори.

Относно загубата от страна на ГЕРБ в София, политологът съобщи, че това е естествена наклонност в за останалите източни страни и освен: " Либералната, прогресивната съпротива има собствен бастион в столицата, до момента в който консервативните ръководещи отвън столицата. Много малко партии и доста малко водачи могат да държат един град 20 години и нормално това се случва в по-малките градове и доста рядко в град с размерите и динамичността на столицата на България - София, която е един от огромните европейски градове, въпреки всичко. Така че 20 години да го управляваш не е по никакъв начин малко. И както виждате, след доста години и Ердоган в Истанбул и Орбан е изгубил в Будапеща, тези неща са безусловно естествени. И това беше по-скоро предстоящо. Единственото отчаяние за ГЕРБ е, че не стигнаха до балотаж. Но това са дължи на доста фактори, най-много на доста мощната акция, която направи Ваня Григорова ", разяснява Тончо Краевски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР