ПП-ДБ еволюирали в искането си Николай Денков да стане външен

...
ПП-ДБ еволюирали в искането си Николай Денков да стане външен
Коментари Харесай

ПП-ДБ се запънаха за Денков като външен министър

ПП-ДБ еволюирали в настояването си Николай Денков да стане външен министър. Това стана ясно от коментар коридорите на Партийния дом на съпредседателя на обединението Атанас Атанасов.

Сглобката ще продължи, бъдете сигурни, увери депутатът.

ПП-ДБ са безапелационни, че при ротацията Николай Денков трябвало да е външен министър. Другото е въпрос на договаряния, акцентира Атанасов. Темата се преекспонирала. Смятам, че ще се откри развръзка, сподели още той.

Няма нищо постоянно под слънцето, по този начин разяснява думите на Бойко Борисов, че в съглашението е записано, че Габриел и след ротацията ще продължи да извършва длъжността външен министър на страната. Еволюирали сме, добави депутатът. И двете обединения трябвало да имат външнополитически канал.

Народният представител не бил осведомен с това, което става в Столичния общински съвет (СОС). Трябва да се търси решение, по думите му. Нито партиите в СОС, нито жителите имали интерес от предварителни избори. Убеден съм, че ще се откри решение, акцентира той.

За комисията за Нотариуса Атанасов счита, че главната работа би трябвало да се свърши от прокуратурата и прикани Борислав Сарафов да организира обширно следствие. Самият Атанасов имаш лист с участниците в Клуб SS, само че не го показа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР