ПП-ДБ е подкрепена от осем формации за балотажа срещу настоящия

...
ПП-ДБ е подкрепена от осем формации за балотажа срещу настоящия
Коментари Харесай

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Пазарджик: Осем формации ни подкрепят за балотажа

ПП-ДБ е подкрепена от осем обединения за балотажа против сегашния кмет на Пазарджик Тодор Попов. Това сподели в предаването „ Тази заран “ претендентът на ПП-ДБ Петър Кулински. Той е бил студент, когато съперникът му е станал кмет на града за първи път.

„ Ние сме очевидци на нещо невиждано, което се случва в града ни. Осем претендента се обединихме към общата концепция Пазарджик да получи право на един нов живот. Когато градът се трансформира в най-бързо обезлюдяващия се град в България, когато от него лъха на корупция, когато той се ръководи със боязън, когато кметът назовава себе си тежък феодал, най-нормалното нещо е ние да си подадем ръка “, уточни той.

Вижте кои са те

Според него назрява момента, в който всички би трябвало да загърбят политическите си пристрастия и да се стартират да работят дружно за Пазарджик. Той отхвърли да приказва за това кой е Тодор Попов и какво е направил обратно във времето.

„ Време е да спрем да гледаме в предишното и да стартираме да гледаме в бъдещето. Вярвам, че Пазарджик има потребност от смяна и жителите ще излязат да гласоподават в неделя, с цел да дадат късмет за нов живот на града “, сподели още претендентът за кмет на ПП-ДБ.

Утре е денят за размисъл

Петър Кулински уточни, че осемте политически обединения, които са се обединили против сегашния кмет Тодор Попов изключват разновидността за проваляне на балотажа. Според него гражданската сила за смяна е толкоз огромна, че ПП-ДБ ще съумеят „ да смъкват този циничен модел на ръководство и да дадат нов старт на Пазарджик “.

Той уточни, че е бил очевидец на пазаруване на гласове и е подал голям брой сигнали за това в полицията. Поясни, че е останал извънредно неудовлетворен от работа на правоохранителните органи и прикани вътрешния министър да се запознае с „ работата “ на хора с прякори Чайката и Диджей Гунди.

Всичко за локалните избори в страната следете в нашия онлайн репортаж: 

Проследете с нас кметския избор в цялата страна
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР