ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС.

...
ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС.
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ

" ПП-ДБ да не опитват с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги най-приятелски. Нека да дойдат на следващия ден и да отхвърлим ветото на президента и да приемем още две точки ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Бургас.

Бившият министър председател акцентира, че с построяването на газопровода „ Балкански поток “ от неговото държавно управление България е получила опцията да печели от порядъка на 3 милиарда на година.

" Ако ми кажете друго дружество, което да е 100% държавно и 3 милиарда лв. чисти. Всеки, който го е построил може да се похвали с него ", сподели Борисов и добави, че приветства дейностите на държавното управление.

" Навремето го построихме, с цел да не ни заобиколят. Дадохме на българския народ освен да печели, само че и да въздейства върху геополитическите събития на Балканите ", добави той, представен от БГНЕС.

Борисов акцентира, че на следващия ден има прелестна опция двете обединения - ГЕРБ и ПП-ДБ, подкрепени от Движение за права и свободи, да отхвърлят ветото на президента.

" Самите те споделиха, че това е доста значимо за Плана за възобновяване, за какво би трябвало да го отлагаме със седмици приемането му ", добави той.

" Нямам нищо срещу служащите в бургаската рафинерия. Ние ги поддържаме, само че предприятието, в което те работят, би трябвало да си заплати налозите ", уточни още Борисов.

Той уточни, че свръхпечалбата, която е осъществила рафинерията, с помощта на труда на служащите си, би трябвало да влезе в държавния бюджет, както е в цяла Европа.

" А дерогацията и, в случай че някои ги дръжка да го вършат, значи предоставяне на специфичен статут на българската рафинерия, издействан от българската страна. Това значи, че българските консуматори би трябвало да получават по-евтини горива. Като виждам по какъв начин станаха 4 лв., а в този момент са 3,30 лв. - не виждам по какъв начин тази дерогация оказва помощ сега на българския жител ", съобщи Борисов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР