ПП АТАКА изпрати писмо до ръководството на БНТ и генералния

...
ПП АТАКА изпрати писмо до ръководството на БНТ и генералния
Коментари Харесай

ATAKA: Ще свали ли държавната БНТ цензурата върху партията

ПП " АТАКА " изпрати писмо до управлението на Българска национална телевизия и генералния шеф на медията Емил Кошлуков с въпроси по отношение на цензурата и двойния стандарт наложени на партията по време на последната предизборна акция. Това оповестяват от пресцентъра на партията. Ето какво гласи то:

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Във връзка с изпратената от вас покана за разискване по отношение на реда и изискванията за отразяване на предизборната акция в стратегиите на Българска национална телевизия в сходство с плануваните в Изборния кодекс форми, които следва да бъдат отразени в съглашение сред Българска национална телевизия и партиите и обединенията, регистрирани за присъединяване в изборите имаме следните въпроси:
1.Какъв е смисълът от сключване на съглашение сред Българска национална телевизия и записаните за присъединяване партии на идните избори, откакто в безспорен прорез със съглашението по време на последната предизборна акция до предаването „ Панорама “ не бе позволен Волен Сидеров в качеството му на претендент за кмет на София, който даже бе спрян от кордон служители на реда на входа на постройката?
2.Освен че съглашението бе невиждано потъпкано от ваша страна, генералният шеф на медията Емил Кошлуков си разреши извънредно несвоевременно изявление във вашия утринен блок, като съобщи, че „ кракът на Волен Сидеров няма да стъпи в Българска национална телевизия! “ Как може да бъде извършена среща сред Българска национална телевизия и партия АТАКА, в случай, че има възбрана от генералния шеф Емил Кошлуков?
3.Действията на управлението на Българска национална телевизия доведоха до започване на правосъдни каузи, защото бе проявен двоен стандарт по отношение на партия АТАКА и нейния водач Волен Сидеров и бе нарушена равнопоставеността на участниците в предизборната акция, която се подсигурява в съглашението. Тези правосъдни каузи към момента са в ход. С оглед на гореизнесената информация ще бъде ли позволен въобще представител на АТАКА в постройката на Българска национална телевизия, или нашите представители още веднъж ще станат жертва на двоен стандарт и обществено оскърбление?
4.Можем ли да считаме, че изпратената от вас покана значи, че възбраната от управлението на Българска национална телевизия, в лицето на Емил Кошлуков, към този момент не важи?

В случай, че управлението на Българска национална телевизия е преосмислило в позитивен проект своето отношение по отношение на представителите на партия АТАКА, сме подготвени да се отзовем на поканата за среща, планувана за 26.01 от 13:00 ч.. Упълномощени да вземат участие в договарянията от наша страна ще бъдат Анелия Дулева и Петър Дучев.

С почитание:

Пресцентърът на Политическа партия АТАКА
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР