ПП АБВ и БСП излизат с общи листа и кандидат

...
ПП АБВ и БСП излизат с общи листа и кандидат
Коментари Харесай

ПП АБВ и БСП излизат с общи листа и кандидат за кмет в пловдивската община Родопи

ПП АБВ и Българска социалистическа партия излизат с общи листа и претендент за кмет в пловдивската община Родопи. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ.

Водач на листата е зам.-председателят на АБВ Владимир Маринов, а претендент за кметското място е Павел Михайлов.

Двете политически сили стигнаха до консенсус след близо едномесечни диалози за общото ръководства на най-голямата селска община в област Пловдив, разгласи на конференция Владимир Маринов.

„ Ние си стиснахме ръцете като коалиция „ БСП-АБВ “. Коалицията като свое първо решение дефинира претендентът за кмет на община Родопи и това е Павел Михайлов. Изключително благополучен съм да видя, че можем да беседваме с Българска социалистическа партия като еднакъв с еднакъв, че на нас се гледа извънредно съществено и съм уверен в крайния резултат. А той е да сложим началото на отстраняването от ръководството на ГЕРБ преди всичко в община Родопи, в следствие - и в голям брой общини в страната, тъй като срастването ГЕРБ - страна – община в последните години доближи своят пик и нещата би трябвало да бъдат сложени на друга основа”.

Нищо позитивно не се случва в общината, откогато ръководи ГЕРБ, сподели претендентът за кмет от коалиция „ Българска социалистическа партия –АБВ” Павел Михайлов.

„ Целта ни е да спрем тандема Пламен Спасов –Таня Бочукова! Виждаме деградация, разрушени улици и тротоари, а в общината не е влезнал нито лев по европейски стратегии “.

Михайлов е втори мандат общински консултант от Българска социалистическа партия в община Родопи. За времето на ръководство на ГЕРБ в общината бяха продадени доста общински парцели на безценица, уточни той. Не е ясно и какво е финансовото положение и на самата община. Въпреки, че този въпрос е поставян неведнъж, отговор от настоящия кмет липсва.

В момента се водят диалози сред двете обединения на национално равнище за общо явяване на изборите в цялата страна, в това число и в регионалните центрове като София, Пловдив, Варна и Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР