Позволете в началото да поздравя всички български граждани и наши

...
Позволете в началото да поздравя всички български граждани и наши
Коментари Харесай

Нинова: Никога компромис с българския суверенитет

Позволете първоначално да поздравя всички български жители и наши сънародници, където и да се намират по света. Честит да е празникът на независимостта! Това е ден за българско самочувствие, ден за почитание към дипломатическите умения на държавниците ни преди 113 години. Това съобщи пред публицисти ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка Деня на независимостта на България, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,В манифеста, който княз Фердинанд е прочел в Търново, написа, че България е почтена да бъде пълноправен член в фамилията на цивилизованите нации. Достойна е била тогава, почтена е и през днешния ден. Но това достолепие би трябвало да се пази всеки ден и е обвързване най-много на българските политици'', сподели още тя.

Българският суверенитет и българският народен интерес би трябвало да са водещи при всяка наша мисъл и деяние. Те би трябвало да бъдат защитавани от смели държавници и дипломати. Да, в политиката се постанова да се вършат взаимни отстъпки, само че компромис с българския народен суверенитет – в никакъв случай! И мисля, че това би трябвало да ни е урокът от тези времена, когато същинските политици и държавници са защитили този народен интерес и суверенитет, изясни в умозаключение Нинова и пожела на всички да бъдат здрави, смели и горди.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР