Позорният началник на полицията в Ню Джърси беше принуден да

...
Позорният началник на полицията в Ню Джърси беше принуден да
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Ню Джърси, който се появи пиян до злополука, също се подигра на служителите, ругаеше и плюеше персонала и нападна служителите си, се казва в доклада

Позорният шеф на полицията в Ню Джърси беше заставен да се пенсионира след пийнал, сниман от камерата сборичкване с един от неговите чиновници има дълга история на непозволено държание, което включва расово профилиране, обиди на подчинени, пиене по време на работа и принуждение, съгласно разобличителен отчет на прокурорите.

Множество обвинявания, включващи началника на полицията в Брадли Бийч Леонард Гуида, бяха разкрити по време на следствие от прокуратурата на окръг Монмаут – в това число един случай, когато пийнал, разгневен шеф наплю мъж поради различия по отношение на политиката в полицейския щаб.

Прокурорът на окръг Монмут Реймънд С. Сантяго отиде толкоз надалеч, че сподели, че има толкоз доста изказвания за това, че Гуида крещи, омаловажава и ругае своите подчинени, че следствието на всички тях би било прекомерно сложна задача.

„ Констатациите, изложени в този отчет, илюстрират безпогрешно, че през миналата година и половина началникът Гуида е бил дейна спънка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР