Позорната учителка, която преспа с двама от учениците си, пропусна

...
Позорната учителка, която преспа с двама от учениците си, пропусна
Коментари Харесай

Какво всъщност мислеха за нея колегите и учениците на учителката по педо Ребека Джойнс

Позорната учителка, която преспа с двама от учениците си, пропусна работни събития и в никакъв случай не поддържа връзка с сътрудници на „ персонално равнище “, беше разказано на процеса.

да спи с деца, от едното от които е забременяла. Съдебният развой разбра по какъв начин Джойнс е злоупотребявала с позицията си на " хубава " и " подобаваща " учителка и е правила непоносим секс с две младежи, наречени " Момче А " и " Момче Б ", които са били влюбени в нея.

Скандалът провокира „ токсична “ среда в междинното учебно заведение в Грейтър, където „ комплицирани “ членове на личния състав споделят, че на учителите към този момент не се има вяра поради нейните дейности. Един сподели: „ Те изцяло стопираха да ни се доверяват. “ Въпреки че се радва на положителни връзки с сътрудниците си, тя в никакъв случай не е посещавала работни събития или е общувала с сътрудници „ на персонално равнище “.

Бивш член на личния състав сподели: „ Ребека в никакъв случай не се причисли. Дори съвсем пенсиониращите се учители биха изпили нещо. “ Вместо това Джойнс беше видяна да беседва със студентки за мода по вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР