Позор! Позор за личността Каназирева! Позор и за партията ГЕРБ!

...
Позор! Позор за личността Каназирева! Позор и за партията ГЕРБ!
Коментари Харесай

Две листи се карат за Каназирева! А всеки вика - вземи я ти!

Позор! Позор за личността Каназирева! Позор и за партията ГЕРБ! Само по този начин може да се окачестви държанието на някогашната към този момент депутатка.

По-рано през днешния ден Plovdiv24.bg разкри, че от. Доскоро тя бе лидер на листата. Поведението й обаче като народен представител бе неуместно, комично, позорящо партията. Симпатизантите от дълго време се чудеха какво прави тя в листите, откакто цялата си политическа кариера построи върху анти-ГЕРБ говорене.

Когато обаче държанието ти е позорно, ти действително не знаеш, че то е позорно. Знаят го всички останали към теб. Именно тази максима реши да затвърди Каназирева, часове след разкритията ни. Вместо да запази най-малко минималното си достолепие и да се отдръпна от тези избори, тя си пусна избирателен ПР, че две листи се борили за нея, а тя се чудела коя да одобри. Всеки в града знае, че нито листата на ГЕРБ в Пловдив, нито пук и в региона, не желае Каназирева. Тя е външна за структурите, типичен парашутист. Шансовете й за листата в региона са оскъдни. Председателят на ГЕРБ-област към този момент удостовери новината на Plovdiv24.bg, че Каназирева няма да е част от листата на партията в региона.

Още първоначално написахме, че на Каназирева е препоръчано неизбираемото 7-мо място в пловдивската листа. Дани сънува обаче, че има битка за нея и може да бъде изтеглена на второ място в града. Ако това се случи, на практика ще разбие градската конструкция на партията, против която Каназирева съществено работи през последните години.

Според наши източници след разкритията ни, Каназирева, посредством интриги, през целия ден се пробва да измести локални хора от избираеми места и в двете листи.

А надали има различен по-голям автогол, който ГЕРБ може да си вкара предизборно, в случай че въпреки всичко я остави в челото.

А и през днешния ден към този момент съобщи публично, че листите на ГЕРБ са подготвени. Та кои по-точно листи се бият за Каназирева?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР