Познавате ли слабите места на астралните знаци? Никоя зодия не

...
Познавате ли слабите места на астралните знаци? Никоя зодия не
Коментари Харесай

Кои са слабите места на всяка една от зодиите

Познавате ли слабите места на астралните знаци? Никоя зодия не е съвършена – всяка има качества и дефекти, съчетани в разнообразни конфигурации, които могат да улеснят или попречат на избрани планове. Затова е добре да знаем по какъв начин да открием и поправяме някои наши недостатъци, с цел да реализираме задачите си!

Овен

Овенът по принцип работи импулсивно и приказва каквото му хрумне, без да мисли доста – само че, несъмнено, от време на време може да съжалява, че е постъпил по този начин, че е наранил някого, който харесва или, че са почнали да го считат за „ недодялан " човек. Какво да направи: дано се опита да откри салдото сред думите и делата си. И да брои до 10, преди да си споделя мнението – в случай че изобщо му го желаят!

Телец

Той търси непоклатимост и финансова сигурност, като се показва пред останалите в закостенял и въздържан имидж. Що да стори: да разбере, че умеенето му да икономисва не значи да слага парите над всичко останало!

Близнаци

Този знак обича да открива нови неща. Това е добре, само че единствено ненапълно - тъй като, тласкани от любознание към новото, Близнаците губят интерес към това, което вършат сега, и постоянно го оставят незавършено. Как да се поправят: мислейки за бъдещето, да упорстват в сегашните си планове!

Рак

Като един от най-чувствителните знаци на зодиака, Раците елементарно се наскърбяват. Но, когато трансформират тона на гласа си, това демонстрира на близките, че не понасят рецензии. Какво да вършат: да опитат да погледнат на рецензията от другите като градивна и потребна!

Лъв

Лъвовете обичат да се открояват, само че в последна сметка могат да прекалят в опит да блеснат. Това може да обиди другите, които да си помислят, че по този начин Лъвът ги слага по-долу от себе си. Как да постъпи: да прояви примирение и да заложи на своята великодушна и благородна страна!

Дева

Тази зодия е перфекционист до краен лимит и изисква доста от себе си. Но прекомерно рядко е удовлетворена от резултата на това, което прави. Как да се поправя: да помни, че никой не е идеален и да не страда, когато нещо не върви съгласно упованията!

Везни

Везните харесват всичко, което е красиво и с добър усет, само че това може да накара хората да си помислят, че придават прекомерно огромно значение на външния тип. Как да се поправят: да заложат на най-типичната си характерност – балансът; в тази ситуация сред красивото и елементарното.

Скорпион

Скорпионът работи импулсивно и буйно, жадува за също такива мощни ответни страсти и може да изплаши някои хора с чувствената лавина, която носи. Що да стори: да оставя спомените в предишното и да се научи да прости!

Стрелец

Стрелецът харесва свободата си, само че в нейно име прави недомислени действия: да вземем за пример, харчи повече, в сравнение с печели. Как да постъпи: да помни, че свободата включва и отговорност да прави оценка последствията от дейностите си!

Козирог

Козирозите са работливи и ценят достиженията си - просто би трябвало да не придават по-голямо значение на материалните богатства, в сравнение с възприятията на хората. Какво да създадат: да не не помнят, че фамилията и приятелите им също се нуждаят от тяхното наличие!

Водолей

Много идеалистична зодия, която гори от предпочитание да промени света. Но колкото и положителни да са желанията на Водолея, това значи, че не може да се приспособи към действителността. Как да се поправи: да стои крепко стъпил на земята, с цел да реализира своите идеали!

Риби

Като прочувствен и нуждаещ се от непосредственост знак, Рибата е склонна да изисква внимание от близки и другари - което може да ги раздразни, без значение какъв брой я харесват. Що да стори: да управлява страстите си, като заобикаля да провокира стихия в чаша вода.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР