Познавате ли хора, които са сладки и дружелюбни, но с

...
Познавате ли хора, които са сладки и дружелюбни, но с
Коментари Харесай

Най-скучните зодии могат да ви подлудят

Познавате ли хора, които са сладки и отзивчиви, само че с тях постоянно е скучно? Те приказват все едни и същи неща и в никакъв случай не дават занимателни оферти за превозване на време.

Според астрологията това може да се дефинира от зодиакалния знак. Вижте кои зодиакални знаци могат да ви подлудят от досада:

1. Водолей

Водолеите са прекомерно вглъбени в своите занимания и ползи, с цел да се занимават с вас.

Това несъмнено са хората, които по време на среща усърдно се ровят в телефона си или пък гледат замечтано в пространството, до момента в който вие се пробвате да разведрите атмосферата.

Те в никакъв случай не дават нови хрумвания и обичат да се водят по течението или предложенията на останалите, тъй че в случай че се надявате на занимателно превозване, по-добре планирайте всичко сами!

2. Везни

Везните са по-комуникативни от Водолея, само че стават доста досадни с това, че от тях може да чуете една и съща история хиляди пъти, а те всякога я описват по този начин въодушевено.

Докато си повтаря едно и също, въздушният знак откровено се забавлява на своите остроумни истории, без да обръща никакво внимание на отегчените слушатели.

Везните демонстрират някаква самодейност, само че единствено за неща, които са добре познати и изпитани и по никакъв начин не си падат по проучването на нови хоризонти.

3. Овен

Овните са доста сложни за връзка, тъй като обичат да приказват, само че заради неспокойната си природа в никакъв случай не се изричат цялостно и приключено и е цяло предизвикателство да схванеш за какво ви споделят нещо и въобще защо става въпрос.

От друга страна огненият знак не може да се научи да изслушва близките - сега, в който му се стори, че е схванал защо става въпрос (а той в действителност не е), той мигновено прекъсва събеседника си и сменя тематиката.

За разлика от спечелилите в класацията, Овните са способни да се впускат в завършения и нови инициативи, само че за жалост по този начин бързо прелитат от място на място и сменят своите проекти, че тези, които им вършат компания постоянно се изнервят или уморяват прекалено много.

Източник:teenproblem.net
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР