Познаваме я първо като талантлива танцьорка, а след това и

...
Познаваме я първо като талантлива танцьорка, а след това и
Коментари Харесай

Михаела Павлова от Много мой човек: Решенията на героинята ми са далеч от моите ценности

Познаваме я първо като надарена танцьорка, а по-късно и като изгряваща актриса след участието ѝ в риалити сериала " София денонощно " и уеб сериала " Следвай ме ". Михаела Павлова крачи все по-уверено в актьорската специалност и нямаме самообладание да забележим още на какво е способна, изключително откакто я видяхме в облика на Маргарита в първия сезон на сериала " Много мой човек " в ефира на NOVA. 

Маргарита е жена на кръстопът, огорчена от половинката си и от потискащото всекидневие, която в последна сметка взема решение сама да промени живота си. Това, несъмнено, има своята цена. 

Какво мисли Михаела за героинята си, кой е най-любимият ѝ миг от снимачната площадка на сериала и по какъв начин съумява да вмести толкоз доста гении в всекидневието си – научете от изявлението с нея за Edna.bg. 

***

Зрителите на NOVA те познават добре от ролята на Рая в " София денонощно ". Различаваха ли се фотосите на " Много мой човек " от това, с което към този момент си привикнала, или се усещаше в свои води?

M: Екипът беше друг (с няколко изключения), което го правеше доста вълнуващо и занимателно ново прекарване за мен. В „ свои води “ се усещам постоянно, когато се занимавам с нещата, които обичам.

Героинята ти в " Много мой човек ", Маргарита, е отдадена майка на 8-годишния Митко. Ти самата имаш малко момиченце. Как ти оказа помощ опитът ти като майка да изградиш облика на Маргарита?

M: Тук не сме на едно и също мнение. Не считам, че Маргарита се появи като изключително отдадена майка, по-скоро взе решение, че е време да обърне повече внимание на себе си и личните си потребности. Опитът ми с работа с деца и майчинският инстинкт ми помогнаха да се сработя с Вики (Митко) бързо и елементарно, с цел да можем да извадим най-хубавото от себе си, даже и в по-трудните подиуми.
                             

А откриваш ли други допирни точки сред теб и героинята ти?

М: Единствените допирни точки, които откривам с героинята си, са мислите, които са минавали през главата ми дали ме правят оценка у дома, умората от непрекъснатото почистване и готвене, нареждане и желанието за повече фамилни занимания, което си мисля, че минава през главата на всяка жена (или съвсем всяка). Решенията, които тя взимаше, и дейностите ѝ са далечни от мен и моите разбирания за полезности и фамилно благополучие, само че след доста работа и премисляне на текста с режисьора ни – Боя Харизанова, мисля че успяхме да покажем и нейната страна от монетата.

Можеш ли да ни издадеш някоя забавна история или обичан миг от снимачната площадка на " Много мой човек "?

Най-любимият ми миг мисля, че беше когато снимахме сцените с Майкъл (Сотир Мелев), дядо Рангел (Иван Петрушинов) и Митко (Виктор Чепилев), в които дядо Рангел се показва за татко на Митко. Самите ние доста се смяхме на сюжета и по какъв начин Иван Петрушинов изигра ролята си. Наслада е да работиш с толкоз надарени актьори!
                             

Другата огромна пристрастеност в живота ти е танцовото изкуство. Как успяваш да съвместиш танците и актьорската игра в всекидневието си и въобще по какъв начин се оправя една жена с толкоз доста разнообразни гении и задания?

Когато работиш това, което обичаш да правиш, не е мъчно да се организираш... Аз работя и като ПР – връзки с обществеността във компания вносител на детски играчки и настолни игри и несъмнено, най-важната ми роля – виждам и дисциплинирам щерка си. Всичко е допустимо в случай че имаш предпочитание и религия, че ще успееш!
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР