Познаваме Мино Райола като мениджъра на звездите. Той е човекът,

...
Познаваме Мино Райола като мениджъра на звездите. Той е човекът,
Коментари Харесай

Томас Лам от ЦСКА: Мино Райола ме подкрепя в добрите и лошите моменти

Познаваме Мино Райола като мениджъра на звездите. Той е индивидът, който би трябвало да ухажвате, в случай че желаете да имате в тима си футболисти като Златан Ибрахимович и Пол Погба.

Зад имиджа на безсъвестен сътрудник, интересуващ се най-вече от пари, има и положително сърце. За него разкри бранителят на ЦСКА Томас Лам преди мача на своя отбор със " Зоря " Луганск в Лигата на конференциите.

Мача може да гледате през днешния ден (4 ноември) от 19:00 ч. директно по bTV Action.

Райола е управител на пристигналия преди няколко месеца на стадион " Българска войска " Лам откогато финландският национал е на 16 години.
Вижте тази обява в Instagram.

" С него подписах първия си контракт с АЗ Алкмаар. След като изгубих татко ми, той се трансформира в мощната фигура до мен. Подкрепял ме е и в положителните, и в неприятните моменти. Говорим си освен за футбол, само че и за всичко в живота. Знам, че има доста хора, които не го харесват, всеки има право на мнение, само че за играчите си той е най-хубавият сътрудник, който може да имате. И също е доста добър човек ", споделя Лам.

Именно Райола му оповестява за интереса от страна на ЦСКА.
Вижте тази обява в Instagram.

" Бях в Марбея да упражнявам с персоналния си треньор. Мино ми се обади и ми сподели, че от ЦСКА имат интерес към мен ", разкрива футболистът.

След къса информация за отбора в Google, той взема решение да облече алената фланелка.

" С ЦСКА желая още веднъж да пишем история. Искам да стане първенци на България. Знам, че ще е доста мъчно, само че имам вяра на този тим и на щаба, знам, че сме способни да се преборим ", оптимист е Лам.
Вижте тази обява в Instagram.

Защо можем да кажем, че историята на бранителя стартира в Австрия? Как се тренира в школата на един от най-хубавите отбори в Нидерландия? И с какво се занимава Лам отвън терена?

Всичко това може да научите в нашето студио преди мача " Зоря " Луганск - ЦСКА от 19:00 ч. по bTV Action през днешния ден (4 ноември)!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР