Познаваме ЛиАн Раймс най-вече като изпълнителката на песента към популярния

...
Познаваме ЛиАн Раймс най-вече като изпълнителката на песента към популярния
Коментари Харесай

Защо ЛиАн Раймс реши да се снима гола

Познаваме ЛиАн Раймс най-много като изпълнителката на песента към известния филм от края на 90-те " Грозни като гибелта ", който скоро ще се снабди с нова версия. Тя обаче продължава да е сполучлив реализатор в Съединени американски щати, както и вдъхновителка за доста хора, посредством изявления като долната.

on Oct 29, 2020 at 9:23am PDT

38-годишната певица избра за първи път да показа свои голи фотоси, с цел да притегли вниманието към псориазиса и проблемите, свързани с това заболяване. " Нали знаете, когато споделите нещо, което дълго ви е тежало, какво облекчение изпитвате? Това съставляват тези фотоси за мен, " написа тя в профила си в Instagram.

Тя ги разгласява в деня за битка с псориазиса и разяснява, че от 16 години не е страдала от това положение. Заради напрежението, провокиран от събитията на 2020 година обаче, кожният проблем още веднъж се е появил.

on Apr 17, 2020 at 2:46pm PDT

Преди време Раймс намерено показа и за битката си с депресията и тревогата, с които е съумяла да се оправи благодарение на медитация. " Искам всеки да знае, че не е самичък. Това е главната причина да желая да споделя - знаме, че доста хора страдат и се борят с псориазиса, както и с доста други неща в живота си. "

on Jul 27, 2020 at 10:13am PDT

" Грозни като гибелта " се завръща

Интересно кой ще участва
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР