Познаваме го добре, знаем, че може би е най-добрият футболист

...
Познаваме го добре, знаем, че може би е най-добрият футболист
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Майка ми е моят пристан и докато съм жив ще има всичко, което мога да ѝ дам!

Познаваме го добре, знаем, че може би е най-хубавият футболист на нашето време, чували сме и за хилядите добрини, които е правил за елементарни хора... Но зад това голямо човешко сърце, стои едно малко момче, което постоянно ще помни сложните моменти в детсвтото си и което ще е постоянно признателно на своята майка за жертвите, които е направила за него...

Веднъж един публицист попитал Роналдо: " Кристиано, за какво майка ти към момента живее с теб? Защо не ѝ построиш къща? ". А Роналдо просто овърнал: " Майка ми ме отгледа, жертвайки живота си за мен. Лягаше си гладна, с цел да ме нахрани. Нямахме пари за нищо... Тя работеше 7 дни и 7 нощи като чистачка, с цел да купи първите ми бутонки, с цел да мога да бъда състезател, целият ми триумф е отдаден на нея. Това, което съм е с помощта на нея! И до момента в който е жива, тя постоянно ще бъде до мен, имайки всичко, което мога да й дам. Тя е моят кей и моят максимален подарък! "

Кристиано Роналдо е живото доказателство, че макар триумфите и финансовата опция, която имаш, в никакъв случай не трябва да забравяш кой си, от кое място си тръгнал и кой ти е подал ръка в най-тежките моменти.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР