Познаваме Джилиан Андерсън като агент Скъли от „Досиетата Х“, преоткрихме

...
Познаваме Джилиан Андерсън като агент Скъли от „Досиетата Х“, преоткрихме
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън: „Не ме интересува, ако ще гърдите ми да стигнат пъпа“

Познаваме Джилиан Андерсън като сътрудник Скъли от „ Досиетата Х “, преоткрихме гения ѝ неотдавна като Маргарет Тачър в „ Короната “, а в този момент имаме и още една причина да я харесваме – фактът, че слага комфорта над суетата .

Тези от вас, които след интервалът на изолираност намират още по-трудно усилието да се върнат към навиците си преди пандемията от ковид, ще схванат актрисата още по-добре.

Миналата седмица Андерсън беседва онлайн с почитателите си в Instagram , а на въпроса какво е било обичаното ѝ облекло по време на локдауна, тя отговори: „ Вече не нося сутиен. Не мога да нося сутиен. Не мога, не. “

52-годишната актриса добави откровено: „ Съжалявам, само че не ме интересува дали гърдите ми стигат до пъпа. Вече не нося сутиен. Просто е прекомерно неловко. “

Колкото до отговора на въпроса, става известно, че изборът на актрисата „ евентуално е същият “, какъвто и преди пандемията, признава тя – комфортни черни панталонки и връхнина с качулка.

Но още веднъж по тематиката за сутиена: в случай че въпреки всичко не желаете да се отказвате от него, по никакъв начин не е наложително носенето му да провокира стеснение – стига да подберете верния за вас модел.

Eто по какъв начин да разберете, че не носите подобаващия сутиен:
 Как да познаете, че носите неверния сутиен?  Как да познаете, че носите неверния сутиен?  Как да познаете, че носите неверния сутиен?  Как да познаете, че носите неверния сутиен?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР