Познаваме Адел като красивата богиня с мощен глас, която е,

...
Познаваме Адел като красивата богиня с мощен глас, която е,
Коментари Харесай

Изпих четири бутилки вино преди обяд: Адел призна защо е отказала алкохола

Познаваме Адел като красивата богиня с мощен глас, която е, само че от време на време даже и богините се намират в задънена улица и не знаят накъде да продължат. Певицата разкри, че по време на ковид локдауна е имало случай, в който е изпила цели четири бутили вино преди обяд. 

34-годишната Адел държеше чаша вино на сцената в Лас Вегас, до момента в който правеше признанието пред почитателите на един от нейните концерти в събота вечер: „ Спомням си, когато пристигнах тук по време на Covid, в локдауна, беше 11 сутринта и несъмнено към този момент бях изпила четири бутилки вино – както всички бяхме. "

„ През 2020 г. казах, че желая да издам албума си. И всички бяхме у дома просто пияни. " – продължи тя. 

Миналата година Адел сподели пред Опра Уинфри по време на изявление за CBS, че е „ спряла да пие “ след гибелта на отчуждения си татко Марк Евънс от рак на червата през май 2021 година, на 57-годишна възраст.

Адел, която свали повече от 45 кг, откакто отстрани алкохола от диетата си, сподели: „ Спрях да пия. Един страховит метод в действителност да опознаеш себе си, е просто да пиеш вода и да си изтрезнял. "

Освен персоналното самопризнание пред публиката ѝ в прочутия  " Колизеум " на Сизър Палас в Лас Вегас, Адел показа с почитателите си по какъв начин концертите ѝ " Уикенди с Адел " са повлияли на психологичното ѝ здраве през последните четири месеца. 
                             

„ Чувствам се толкоз сигурна тук. Моят живот е мъничък. Всъщност не напущам къщата си и това е по желание. Животът ми беше огромна работа, когато бях по-млада. Но колкото повече расте кариерата ми, толкоз по-уплашена и тревожна ставам. [...] Излизам с кучетата си, сина си и гаджето си и беседвам с икономката си. В петък и събота в действителност чакам с неспокойствие да дойда [във Вегас] и имам възприятието, че ще прекарам една вечер на открито и ще се видя с приятелите си. Това ме върна към живота. "

След това Адел разкри, че ще удължи шоуто си във Вегас до ноември след отмора от няколко месеца. „ Да пея пред четири хиляди души за 34 нощи не е задоволително. И знам, че не е задоволително, тъй че се връщам “, разгласи непредвидената вест изпълнителката на " Someone Like You ".
                             

Хитмейкърката продължи да изненадва почитателите си, като разгласи, че ще пусне и концертен филм за " Уикенди с Адел " , с цел да " бъде сигурна че всеки, който желае, може да гледа шоуто ".

Според някои чуждестранни медии, на Адел са били препоръчани над милион $ на вечер , с цел да продължи да пее във Вегас, което е двойно повече от това, което печели сега от концертите си в Сизър Палас.

Единствените терзания към завръщането на Адел са свързани с продължаващите ѝ проблеми с гърба и проектите ѝ да има бебе от годеника си Рич Пол. Източник казa за Sun: „ Не е загадка, че тя има проблеми с гърба и с коляното, за които е говорила на сцената. Тя сигурно желае отмора и също се надява да има бебе. "
 Незабравимите моменти от блестящия концерт на Адел в Ел Ей и изявлението ѝ с Опра Уинфри  Незабравимите моменти от блестящия концерт на Адел в Ел Ей и изявлението ѝ с Опра Уинфри  Незабравимите моменти от блестящия концерт на Адел в Ел Ей и изявлението ѝ с Опра Уинфри  Незабравимите моменти от блестящия концерт на Адел в Ел Ей и изявлението ѝ с Опра Уинфри
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР