Познавам момчето от 6-и клас. Добро момче е, винаги е

...
Познавам момчето от 6-и клас. Добро момче е, винаги е
Коментари Харесай

Треньорът по борба на момчето, заподозряно за тероризъм: Това са пълни измислици!

Познавам момчето от 6-и клас. Добро момче е, постоянно е бил прецизен в тренировките. Нямам никакви забележки към него през годините. За мен всичко това е цялостна небивалица. Това дете не е никакъв терорист. Обвиниха го, че е бил вербуван от татко му, само че по какъв начин го схванаха?! Това показа в ефира на bTV треньорът по битка Николай Дачев, който е един от хората, които познават най-добре обвинявания в тероризъм зад граница 21-годишен Мохамед Абдулкадер.

,,Никога не е бил по-различен, ял е от нашата храна, играл си е с моите деца. Цял Бургас го познава и внезапно от едни фотоси стана терорист. Това е цялостна небивалица! Да, виждал съм фотоси, в които държи автомати, само че той това го прави, тъй като театралничи – с цел да покаже в Бургас какви оръжия имат в Сирия. И не е правилно, че непрекъснато е ходил там. Ходи веднъж в годината за 15-20 дни, с цел да види татко си'', изясни още треньорът.

Проговори лелята на арестувания за тероризъм в Бургас

Това е смешно да се занимават с едно дете поради някакви фотоси. Не чух да има някакво друго обвиняване. Знаете ли, той постоянно е бил засегнат от войната. Казваше, че там е ужасно, не искаше да върви там, само че ходеше да види татко си, тъй като му бе мъчително за него, добави в умозаключение Николай Дачев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР