Познавам Любо от над 10 години! Добър колега, добър човек.

...
Познавам Любо от над 10 години! Добър колега, добър човек.
Коментари Харесай

Севдалина Арнаудова защити колегата си Любо Методиев, който беше уволнен от Борисов

" Познавам Любо от над 10 години! Добър сътрудник, добър човек. Решението за неговото освобождение за мен и сътрудниците ми беше мъчно ". Toва написа във " Facebook " шефката на държавната пресслужба Севдалина Арнаудова.

Повод за това е остраненият от Бойко Борисов неин сътрудник Любомир Методиев, който удари журналистка на могила " Мал тепе ".

" Не съм сигурна, че е вярното! Елена Крумова, в случай че във версията Ви има и грам предозиране - тъпо! За Любо ще кажа, че не одобрявам умишленото принуждение, имам вяра му, тъй като го познавам и знам, че не може и муха да удари! Но и мухата се убива с вестник...

" - Най- грозно съди виновният, чадо. Малкият отговорен човек. Най- безмилостно и най- шумно. Ще притури върху човешката ти виновност и неговата присъда. Онази, дето му е от горната страна. Защото не може да я понесе, само че усеща, че към този момент му е прочетена. И търси къде ли не различен отговорен, с цел да му я стовари на главата, та нека се освободи. Затова дребният човек съди двойно. Но да знаеш, че в тая галактика няма по какъв начин да се спъна аз, пък да си счупиш крайници ти.
Такъв човек би трябвало да помилваш двойно в душата си, както той двойно те е съдил. И няма значение дали ще е чул и схванал прошката ти. Свободният по-късно ще си ти. “ - Мария Лалева ", написа още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР