Познавам Георги Семерджиев повече от 3 години, както и семейството

...
Познавам Георги Семерджиев повече от 3 години, както и семейството
Коментари Харесай

Мис Силикон“ хвали Семерджиев: Народен човек, заведе ме в Цюрих

Познавам Георги Семерджиев повече от 3 години, както и фамилията му. Изключително национални хора и съзнателни и той самият е подобен. Това съобщи пред GlasNews.bg някогашната половинка на Георги Семерджиев, който аргументи тежката злополука с две жертви в София.

Вероника Никифорова съобщи, че тя и родителите й не могат да повярват на случилото се.

„ Съболезнования към фамилиите на девойките! Да, можеше и аз да съм на тяхно място, само че можеше и да е синът на някой политик, народен представител или предприемач да е на мястото на Георги. Тогава мисля, че нямаше да има такава публичност “, добави още тя.

Вероника показа, че не знае детайлности за тежкия случай.

„ По мотив злополуката – не знам какво се е случило в нощта. Последно съм се чувала с Георги преди към 15 дни. Мога единствено да кажа, че обичаше да спортува… Не знам умишлено ли е използвал опиат или някой нещо му е поставил. Има версия и за похищение, която не е изключена, тъй като Георги имаше проблеми в работата си с някогашни негови съдружници “, означи тя.

„ Книжката не е подправена, персонално с него съм била в Цюрих, Швейцария. Надявам се казусът да се обясни, тъй като нали сякаш не е похитен, само че май е и то от някой на много по-високо равнище, на който му е платено и по тази причина толкоз доказателства се затриха, тъй като Министерство на вътрешните работи са продажни и обичат парите.

Лично пред мен са били подкупвани над 10 000 пъти – това е България. Добре пристигнали! Като желаете мир и правдивост ще ходите в Северна Корея, не плюйте по Георги, няма да върнем почтените девойки. Плюйте и осъждайте себе си на пожизнен затвор, тъй като преди изборите се избивате да взимате парите, а след това за какво нямало закони. Защото по този начин! “, по този начин Никифорова разяснява думите на Бойко Рашков, който на брифинг съобщи, че сигурно брошура на Георги в Швейцария изобщо не е издавана.

Също желая да кажа, че юристът на Георги – Мирослав Христов, е много добър и той ще направи всичко допустимо по силите си и по тези на закона да се обясни закононарушението, както и дали действието е съзнателно или не е. Георги, с теб сме!„, приключи Вероника.

Вероника Никифорова родом е от Перник. Носителката е на купата „ Мис Силикон “ за 2017 година Никифорова е квалифициран правист. Тя и Семерджиев са се разделили преди 2 години, останали са другари и до момента.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР