Познавам доказателствата, които ми бяха представени. Въпросът е версията на

...
Познавам доказателствата, които ми бяха представени. Въпросът е версията на
Коментари Харесай

Адвокатът на Динко: Чувства се зле от стреса при ареста

Познавам доказателствата, които ми бяха показани. Въпросът е версията на прокуратурата да бъде подплатена със съществени доказателства”, съобщи в студиото на „ Здравей, България” юрист Марин Марковски. Коментарът му бе във връзка оттеглените показания на бития от „ ловеца на бежанци” Динко от Ямбол.

Междувременно прокуратурата повдигна обвинявания на предприемача, а той се разболя. Защитникът му Марин Марковски посочи, че Динко Вълев се е почувствал зле от напрежението при задържането му и е прегледан в болничното заведение в Първомай. След това още веднъж е върнат в ареста.

Господин Вълев ме потърси и ме помоли да го пазя, изясни юристът в отговор на въпрос по какъв начин по този начин тъкмо реномиран правист като него пази Вълев.

Динко беше арестуван за побой и строшаване на телефона на мъж от Първомай. В събота той се съобщи самичък в полицията като отиде до районното ръководство с персоналния си автомобил.

„ В България има текст, който споделя, че в случай че следователят реши, той не дава доказателствата на юриста по време на досъдебното произвеждане. Неговият проверяващ служител на реда не ми показа нито здравно удостоверение за нанесен побой, нито показанията на този, който споделя, че е пострадал”, сподели още юрист Марковски.

„ В момента леките телесни повреди, клюки и обиди, се санкционират с до 3 години отнемане от свобода”, добави юрист Марковски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР